Referanse case

Vi har jobbet tett med FN-Sambandet på flere oppdrag innen videoer og infografikk. Her kan du se noen eksempler og uttalelser:

Flere videoer for FN

Vi har laget en video om «Hva er FN» på totalt 8 språk: Norsk, Svensk, Dansk, Finsk, Islandsk, Engelsk, Ukrainsk og Arabisk.

FN-filmen på Engelsk

FN-filmen på Islandsk

FN-filmen på Ukrainsk

FN-filmen på Arabisk

FN-film om Klima

FN-film om Beskyttelse

Referanseuttalelser

«Vi har brukt Nordic-Media Productions til flere prosjekter det siste året / de siste to årene. Det startet med en tanke om at vi ønsket oss en ny animasjonsfilm i forbindelse med FNs 75-års jubileum i 2020. Vi ble så fornøyde med filmen og jobben Nordic-Media Productions gjorde at vi siden har engasjert de til flere små filmoppdrag.

Vi kan oppsummere samarbeidet på følgende måte. Kommunikasjonen har vært effektiv og god, det har vært flott design og raske tilbakemeldinger. Nordic-Media Productions har forstått hva vi ønsket oss og hjulpet oss med å gjøre om ideene våre til produkter/filmer som matcher det vi så for oss i utgangspunktet. Nordic-Media Productions har vært gode på å komme med innspill på design, historiefortelling og finne musikk som passet produksjonene underveis i prosessene. Prosessene rundt det praktiske med kontrakter etc. har også vært veldig ryddig.»

Jannicke Rosenberg-Plyhn

Kommunikasjonsrådgiver | FN-sambandet

«Vi i FN-sambandet er veldig fornøyd med samarbeidet med Nordic-Media Productions, i forbindelse med at de leverte infografikker til oss. Vi hadde tydelige og oppklarende dialoger underveis, og produktene svarte godt til våre forventninger»

Venke Uglenes

Seniorrådgiver | FN-sambandet